Untitled-1 cop

Geluidsbarriere

Onlangs klaagde een vriend dat haar nieuwe minnaar zo hard schreeuwt tijdens een orgasme dat ze klaar is om een ​​oordop te gebruiken. En hij voegde eraan toe: “En waarom ontmoet ik altijd de originelen? Denk maar dat ik een man had die op dat moment en de tweede plaats luid lachte. “

Ik dacht aan mezelf dat alles stil is (zo stil dat ik zelfs de bus uit het raam hoorde rollen en mensen vertrokken), het is ook niet interessant. En ik besloot om meisjes te interviewen over de geluiden die door mannen zijn gepubliceerd tijdens seks.
Het bleek dat bijna iedereen iets te zeggen heeft. Na het verzamelen en analyseren van de antwoorden zijn er drie hoofdgroepen geluiden. Over alle details.

En wees, en ik en Kukarev
(Geluiden, imiterende dieren)

‘Hij zorgde twee maanden voor me. Alles was perfect, en deze avond is vooral: zowel restaurant, kaarsen als champagne met aardbeien. Wat zou eindigen was voor beide duidelijk. Maar in de eerste minuten van seks ervoer ik een lichte schok – in het ritme van elke beweging die luid huilde: "Ik en ik en ik". Al mijn verlangen is onmiddellijk verdwenen. Ik loog en keek naar dezelfde acteur in dit theater. Dichter bij de finale is het luider en vaak herhaald "IA", En op het moment van hoogtepunt, met grote nauwkeurigheid, kreeg ik iets ezel en na het kopen van kamagr, leunend op het bed,
Herhaald in een minuut Tikhonechko: "Ik en, en ik". Je begrijpt het zelf
"Dierentuin" Ik vond geen antwoord in mijn ziel. We hebben het niet meer gezien. “.
Lana (25), actrice

“Een van mijn enthousiastelingen aan de top van de ervaring begon een zeer mooie puppy om te verpletteren en aan te klagen, beet op zijn onderlip. Ik weet niet hoe andere meisjes reageerden, maar ze is meer opgewonden. Elke keer dat ik hem wilde slaan om hem te knuffelen en hem te drukken. Ik had het gevoel dat ik bijna het instinct van een moeder wakker maakte “.
Galina (32), financier

“Mijn eerste man voor een orgasme was zo koortsachtig en stilletjes ingeademd en opgeblazen in de lucht van de neusgaten (hij herinnerde me aan een boze stier en raakte de hoeven boven de grond aan en klaar om haast te hebben) https://libido-verhogen.com/hoe-je-je-libido-een-boost-geeft-tips-van-een-seksuoloog/, die, vergeleken met hem, Alle daaropvolgende cavalerie leken erg stil en absoluut ongeput afgewezen “.
Lena (20), adverteren

“Mijn man is mijn enige seksuele partner. Hij kreunt altijd van passie tijdens seks en grijns voor de finale. Deze geluiden leiden me tot vol plezier! Wat meer is, dankzij hen kan ik me verplaatsen en eraan aanpassen, zodat het plezier wederzijds is “.
Ira (23), programmeur

“Mannen hebben altijd haast in extreme – ze publiceren of te luide geluiden of gedragen zich te kalm, dat ze zich ook verontschuldigen. Voor mij zijn geluiden nog steeds beter dan stilte. Ik vind het leuk als de man emotioneel is en wordt ontdekt, hij verbergt zijn gevoelens niet. Ik wil schreeuwen, liegen en zelfs knijpen – alsjeblieft!”
Katya (29), manager

Hij is onderweg
(Woorden, uitdrukkingen en geluiden die een man haast heeft om zijn partner te informeren over het komende orgasme)

‘Mijn man staat voor een orgasme, wat ik gewoon gek werd! Als hij geen geluiden zou publiceren, zou ik zeker alert zijn. Het is tenslotte als de radar is ingeschakeld: gekreun – het betekent dat alles in orde is, stil – er is iets mis “.
Olga (20), PR Specialist

“De jongeman schreeuwde altijd om het orgasme: "Ik kom klaar, ik ben er klaar voor, ik kom!”En dan altijd het punt:” Ik ben er klaar voor!”Elke keer als ik klom, dus ik zal hem zoiets vertellen:” Heel erg bedankt voor de boodschap “of bijvoorbeeld:” Vergeet niet de volgende keer om me in een kopie van de boodschap te plaatsen “. Vreselijk geïrriteerd en ongelovig. Egoïst!”
Anna (24), zanger

“Op de een of andere manier ontmoette ik de Amerikaan, dus fluisterde hij in mijn oor voor een orgasme: "Ik zal ik zal. " Het klonk erg romantisch en voorzichtig "AI VILL". Misschien omdat in een vreemde taal? Maar mijn tweede partner (Russisch) schreeuwde altijd: "hulpmiddelen! hulpmiddelen! hulpmiddelen!”En eindelijk viel het:” alles!»Geef toe dat het niet zo aantrekkelijk klonk – zo’n daadwerkelijke verklaring”. Trouwens, nogal ruw en categorisch.
Lichten (24), accountant

“Seks en echtgenoot voor het geluidsontwerp doet me denken aan voetbal. Als u de afbeelding mentaal verwijdert van wat er gebeurt en alleen het geluid achterlaat, toon dan: "Ja! Laten! We zullen zijn. haast je! haast je. Jees!”Hij neemt het in de wet en dichter bij het hoogtepunt van de grootte van zijn uitroeptekens groeit. Het meest verbazingwekkende dat hij schreeuwt en reageert tijdens het kijken naar voetbalwedstrijden. Het stoort me niet, zelfs niet – het blijkt. Wat meer is, ik werd een fan van een voetballa. Ga samen zitten om het spel te bekijken en wie weet hoe te zien zal eindigen. ”
Alice (30), huisvrouw

Leave A Comment